Wat doen wij

Wat willen wij.

Op deze website van de Zorgcoöperatie Ravenstein vindt u  muziek en woord in beeld en geluid. Soms uit de oude doos en ook in nieuwe jasjes. Verrassend, meeslepend, ontroerend, melancholisch, grappig en in deze tijden van Corona zeker gedachten en zinnen verzettend. Bijzondere momenten met Ons Moet.

Nu we elkaar niet meer in de ontmoetingsruimte van de Zorgcoöperatie in levende lijve kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen, muziek kunnen luisteren en films bekijken, treffen we elkaar  in de digitale huiskamer. We noemen dat OnsMoetonline De gedachte achter deze digitale huis kamer is dat we in samenwerking met de leden en andere geïnteresseerden een interessant programma kunnen aanbieden met voor elk wat wils.
Natuurlijk hebben jullie ook allerlei ideeën die je de moeite waard vindt om te delen met lotgenoten. Laat het ons weten!

Wij bieden je nu het door ons samengesteld programma aan. Wij zijn begonnen met de categorieën Klassieke muziek, Onlinebezoek van het Rijksmuseum en het van Gogh museum,Nederlandstalige films  Cabaret, Popmuziek/Chansons en Puzzelmogelijkheden en recentelijk ook instructievideo’s over het gebruik van iPad, PC en smartphone

De diverse categorieën hebben nu nog een beperkt aanbod maar we willen dat aanzienlijk uitbreiden. Dat willen we echter niet zonder jullie doen. Als jouw voorkeur er niet tussen zit en je hebt bijvoorbeeld andere wensen: laat het ons weten!

Wij hopen dat je in grote getale reageert en ons vertelt wat je er van vindt.  Wij staan altijd open voor positieve kritiek, opbouwende opmerkingen en nieuwe ideeën

We hebben een speciale pagina gecreëerd waar je jouw reactie kwijt kunt
Lees verder